01 January 2011

best friend ever , ever , ever !

HHA . tajuk lagi na gempak . eh , gempak ke ? whtever la kan .
semalam kan , aku gn miza pegi enjoy shopping barang sekolah dia . kesian dia ta beli brg skola lagi .
ala bucuk2 , jgn risau , aku teman kau oke ? ni yg aku ckp kt die semalam . hee , oke itu tipu .
pegi berdua je , ta ajak org lain da. yela , na spent time together la katekan . ngee . sweet kan kami .
HHA . pegi naik cab la . ape lagi , ta de sape na hantarkan . 
sampai2 je , terus beli beg miza . pe lagi , carik beg yg sama dengan aku la . kami kan kembar . HHA .
then , beli kasut dia , sama dengan aku jugak . hehe , ta bole bla . 
and sepanjang kami jalan pusing2 tu , ramai beruk2 a.k.a mamat2 gila yg gatal tahap cipan .
entah pape kan pemuda zaman sekarang . chewah ! hehe , tapi betul la . gatal dia , nauzubillah .
entah berapa kali gaknye dieorang husha kami . bukan na kate kiteorang ni HOT ke ape , tapi biasa laa .
budak laki cm tu , cantik ke , ta ke , dia kesah ape . kan kan ?
oke , back to the story . hehe . pas tu lepak2 jap kt seaside , baru balik .















hehe , best ouhh ! 





p/s : dengan ni , cuma na kata , goodbye 2010 . welcome to 2011 . azam aku ? entah ,ta fikir lagi . hehe .

No comments:

Post a Comment