29 January 2011

ta de tajuk yang na diungkapkan .


alahai , comelnya dia . * tiba-tiba .


actually , dia ta de kene mengena dengan entry aku . entah pape je aku kan . saje na letak gamba dia untuk penghias . HHA . ASSALAMUALAIKUM  awak awak sekalian . haih . miza , aku bukan ta na mengalah . tapi pasal masalah tu , aku memang rasa aku ta payah mengalah kot sebab kalau aku mengalah , sama je aku kena terima dia kan . argh , suda la . aku pon malas na gaduh-gaduh dengan kau lagi . oke , lepas ni bila kita gaduh , biar aku je la yang ,mengalah ye . baru la ada orang yang akan jaga perasaan kau , yang akan jaga hati kau supaya ta dibuang ke mana-mana , supaya kita orang hanya ta menggembirakan kau bila time kau susa je . alahai , kenapa la ayat aku agak belit2 pagi ni . pape la .



btw , semalam kami pergi shopping yo . HHA . habis satu pontian tu kami bedal . * tipu . pergi beli kasut dengan miza . dia shopping sakan tau . hehe . shopping pada musim tengkujuh ni , memang ta menyeronokkan betul la . yela , habis kitaorang basah lencun semalam . sampai demam-demam . HHA . korang pecaya ke ? saya tipu je , ngeh3 . balik rumah around 3.30 then terus solat zuhur . solat kan tiang agama , hehe . oke la , chaww ! bubye .

miza , nanti kita shopping lagi ekh ? HHA .  

No comments:

Post a Comment